12.jpg

PROJECTS

Total refurbishment of and old penthouse in Madrid.

the floor plan is conceived in order to flow inside the house making the light and views be part of every space.

the new in BETWEEN spaces BECOME AN EXTENSION OF THE INTERIOR..

TOTAL REFURBISHMENT OF AN OLD PENTHOUSE IN MADRID.

The interior walls were completely demolished and the original perimeter is the only shape limiting the spaces. 

The open concept allows a bigger connection to the terrace and gives flexibility to change and adapt in time.

the spaces in this project are organized around an existing patio. This allows to have independent flexible areas with visuals in certain points that create connections. 

The archs that characterize the original house are reinterpret with light. the sloping roof follow this shapes making common areas feel different.